Laanboomhuis is opgeleverd!

nieuws Datum
07/05/2021
Maandagmiddag 26 april jl. is het Laanboomhuis officieel opgeleverd. Goos Cardol heeft namens Laanboomhuis BV de sleutel van het gebouw in ontvangst genomen. “Het is prachtig geworden” vertelt Goos. Rene, de projectleider van J.G. Timmer, geeft ook aan trots te zijn op het pand en is blij dat ze dit hebben mogen realiseren.

Nu gaan we aan de slag met het inhuizen en zorgen dat we hier goed mensen kunnen ontvangen, tevens worden de foto’s op de website van het Laanboomhuis binnenkort geüpdatet, zodat je hier ook een goede indruk krijgt van het gebouw en mogelijkheden.
De tuin fase 2 staat ook in de startblokken, zodat het gebouw dadelijk in een mooie groene omgeving staat. Het Laanboomhuis is daarmee de kraamkamer van nieuw boomteelttalent. In het Laanboomhuis bevindt zich een leslokaal voor de opleiding Boomteelt. In de omliggende tuin kunnen de kwekers in opleiding hun kennis meteen in de praktijk brengen.

Het Laanboomhuis is gelegen op het ABC-terrein (Agro Business Centre) langs de A15 bij Opheusden. Het Laanboomhuis is de plek waar bijvoorbeeld een vergadering, open dag, een symposium of andere boomteelt gerelateerde evenementen georganiseerd kunnen worden. Bekijk de gebruik mogelijkheden op de website www.laanboomhuis.nl. Voor vragen of specifieke wensen kun je contact opnemen met het Laanboomhuis via welkom@laanboomhuis.nl

We hopen jullie snel te ontmoeten in het Laanboomhuis!

Terug