Boomkwekerij Letteland winnaar van All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020

nieuws Datum
23/11/2020
Afgelopen maandag begon de Week van de 1000 voorbeelden en zijn de winnaars van de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020 bekend gemaakt. Voor Neder-Betuwe is dat Boomkwekerij ‘Letteland’ van gebroeders Van Setten uit Opheusden. In een persoonlijke digitale boodschap feliciteerde wethouder Herma van Dijkhuizen de winnaars met deze prachtige prijs.

De wethouder in haar video-felicitatie: “Wij zijn enorm blij met ondernemers zoals u; wij kunnen u niet missen. Want u geeft werknemers een kans, u kijkt naar wat mogelijk is en u biedt begeleiding. U bent een toponderneming en mag met trots dit jaar de naam dragen van All-in werkgever. Van harte gefeliciteerd.”

De jury van de All-in werkgever Rivierenland 2020 beoordeelde per gemeente op basis van motivatie en ambassadeurschap een winnaar uit de genomineerde werkgevers. Gekeken is naar hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en het bieden van kansen in hun organisatie aan werknemers met een arbeidsbeperking. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij.

De Week van de 1000 Voorbeelden komt voort uit het initiatief ‘Op naar de 100.000 banen, van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland.

Terug